Scrisoare- Space Settlement Contest 2015

Bună ziua

Sunt elev al Colegiului Național de Informatică “Tudor Vianu” (clasa a XI-a) și vă contactez prin intermediul acestui e-mail deoarece, cu o săptămână în urmă, am câștigat premiul III in cadrul concursului internațional “NASA Ames Space Settlement Design Contest 2015”. Proiectul meu intitulat “Type2”, a reușit sa intreaca o parte dintre cele 1.000 de proiecte trimise de către 3.000 de elevi din toată lumea, caștigând, astfel, un loc pe podium. Informații privind concursul și lista câștigătorilor pot fi găsite la:

http://settlement.arc.nasa.gov/Contest/

Ca urmare a premiului obținut, eu sunt invitat să particip și să îmi susțin proiectul la ISDC 2015 (Conferința Internațională pentru Dezvoltare Aerospațială), care va avea loc în perioada 20-24 mai 2015 în Toronto, Canada. Acest premiu reprezintă o oportunitate și o onoare imensă pentru mine, fiind pasionat de acest domeniu.

Din păcate, liceul al cărui elev sunt nu poate pune la dispoziție fonduri pentru achitarea taxelor de transport și de cazare. Vă scriu, așadar, această cerere, in vederea obținerii unui suport financiar sub forma unei sponsorizări, sponsorizare care ar putea acoperi o parte din costurile aferente. Intrucât acestea sunt destul de ridicate (pentru un elev de clasa a XI-a), orice contribuție este bine-venită. (existența cadrului juridic va fi asigurat de Legea nr.32/1994 art, 4 pct.2) Menționez faptul că firma dumneavoastră va apărea pe materialele pe care le voi expune la conferință.

Atașez acestui mail proiectul meu (în format .pdf) și apreciez orice răspuns la telefon (0723.853.297) sau la adresa de e-mail (type2space@gmail.com). În cazul în care apar probleme la descărcarea proiectului, acesta poate fi gasit la adresa:

http://goo.gl/9v63Ik

Mulțumesc anticipat

Cu respect

Ghinea Alexandru George

Lasă un comentariu